An english version will be available after Genki 2016.

 

SuperPinkyKittys paryk faldt blødt ned på sofaen, som hun sad på, da jeg fangede hende til et interview om interesser, personlige budskaber og YouTube.

SuperPinkyKitty

SuperPinkyKitty

 

Kan du fortælle lidt om dig selv som YouTuber?

Jeg er en pige-gamer, hvis man kan kategorisere det sådan: Jeg laver Let’s Play og vlogs. Med mine videoer vil jeg gerne vise, hvad jeg kan lide af computerspil. Jeg filmer også en hel del til cons som Genki, fx de sjove events, for at sige: “Det er pisse hyggeligt. Sådan noget bør man komme ud til.” Der er rigtig mange, der spiller computerspil, der også kunne interessere sig for begivenhederne til cons.

 

Det lyder som om, at du gerne vil vise dine følgere, hvordan du ser connen?

Ja, præcis. Jeg vil gerne vise mine følgere de skønne mennesker, der er herude. Folk er altid glade, og hvis du har et problem, så siger du det bare til folk. Sidste år til Genki havde jeg soveplads nede ved Stenvadhallen. Der er lidt langt derhen og meget mørkt om natten. Jeg spurgte nogen: “Kan I gå med derhen? Jeg synes, at det er ubehageligt at gå alene i mørket.” Der var folk pisse flinke!

 

Hvis vi fokuserer på Genki 2016. Har du fået nogle oplevelser allerede nu?

Det har jeg. Det første gang, at jeg kommer med som VIP. Det er totalt nyt for mig og en super mulighed. Jeg har fået en rigtig god modtagelse: Jeg plejer bare at klare tingene selv, men jeg har været her i 10 minutter, og jeg har allerede fået sodavand, blevet tilbudt slik og blevet præsenteret for nogle rare mennesker. Så det tegner rigtig godt.

 

Prøv at kigge ud af vinduet. Hvad tænker du, at du vil vise dine følgere?

Et must er cosplayshowet, fordi jeg så mit første cosplayshow til J-Popcon. Jeg vil også gerne filme nogle gode cosplays og måske noget dans, for at få den positive energi til connen med i videoen. Det behøver ikke at være de allerbedste cosplays. Det kan også være noget simpelt. Det er stadig fedt.

 

Hvorfor er det vigtigt for dig at vise cosplays af både høj og lav kvalitet?

Jeg har hørt mange sige: “Jeg kommer ikke til cons, fordi jeg kan ikke finde ud af at lave de helt store cosplays som alle andre.” Jeg vil gerne vise, at det behøver de ikke. Det er helt i orden at komme i almindeligt tøj eller lave dit eget cosplay, som jeg fx har gjort.

 

Hvis man tænker på YouTube som kanal eller værktøj, hvad gør det så for din ‘craft’?

YouTube kan bruges til mange forskellige ting. Nu flere, der følger dig, nu større stemme har du. Det er en god ide at huske at være et godt eksempel over for folk. De ser jo op til en, når man laver YouTube videoer. Jeg åbner mig op til folk og viser dem, hvordan jeg er og forskellige ting, som jeg er gået igennem, fx at jeg har mistet min mor. Jeg vil gerne vise, at alle har det svært på hver deres måde, og hvordan man kan komme igennem det. Det at have en YouTube kanal, det kan godt være sjov og ballade, men man kan også bruge det til noget rigtig godt, hvis man kan sige det sådan.

 

Så du har valgt YouTube, fordi du der også kan komme med personlige budskaber?

Præcis: Folk har fortalt mig, at mine videoer hjælper dem igennem deres hverdag, fordi jeg holder mig positiv som person, ligemeget hvordan det går. Noget sjovt i en video kan mundre dem op og det betyder rigtig meget at få at vide, at man har gjort en anden persons dag lidt bedre. Det er en sindssyg fantastisk følelse.

 

Her slutter interviewet, og I kan opleve hende til eventet: Last Will with SuperPinkyKitty. Følg mig på Instagram og Twitter @louiseborumbech.