Tegning: Emperpep

Tegning: Emperpep

For mere Emperpep

Nationalitet:

Thai

Hvor mange år har du tegnet?

Jeg har tegnet siden 2004.

Hvad startede din interesse for kunst og lyst til at blive bedre?

Jeg har kunne lide at tegne siden jeg var barn, men det meste af tiden gjorde jeg det bare som en hobby. Min nære ven – som gav mig pennenavnet, emperpep – bad mig om at lave en drawing challenge med ham, da vi var omkring 17 år gamle, og efter det har jeg fortsat med at øve mig til den dag i dag.

Det, der driver mig til at blive bedre, er faktisk rimeligt simpelt; jeg vil bare gerne se hvordan min kunst ser ud, som jeg bliver bedre med tiden.

Hvad er dine foretrukne redskaber til at tegne?

Jeg kan lide at bruge traditionelle medier, så som vandfarve, almindelige og farvede blyanter, akryl, goache, etc. Jeg har også lavet digital kunst, men ikke så som traditionel.

Hvilke kunstværker er dine favoritter (af dig selv og andre)?

Mine egne favoritværker er Happy Halloween 2012 og Rainy Day.2 – 201.

Af andre, der kan jeg lide nuttede tegninger, der ser barnlige og uskyldige ud – de behøver ikke være specielt detaljerede – og jeg kan også lide børnekunst. For eksempel (OC) Kazuki Mai af avrytheist og Flandre Scarlet af JanAala

Hvor trækker du inspiration fra?

Jeg får vilkårligt insiration fra at se verdenen omkring mig, surfe på internettet, eller fra bøger og lignende. Nogle gange kan jeg ikke komme på nogle interessante ideer, selvom jeg aktivt søger efter det, mens andre gange popper de bare op ud af det blå, og så må jeg overføre ideen til papir eller smartphone, så jeg kan arbejde på det senere.

Har du nogensinde været til en europæisk con før?

Nej, dette er min første gang.

Hvad ser du frem til ved Genki?

Ser frem til at møde nye mennesker i person, da jeg som oftest bor og arbejder alene i mit studie. Så at tegne og dele kunst-viden med folk ville være rart; at kigge forbi de forskellige kunstneres boder og kigge efter forskellige ting der fanger min interesse; og at tage på rundtur i Danmark og få gode ideer og oplevelser.

Nogen afsluttende ord til vores gæster?

Tak for at have inviteret mig, jeg håbe alle får det sjovt og har gode oplevelser til Genki.