Foto: Saks Photography

Foto: Silas Staal Photography” target=”_blank”>Saks Photography

For mere TinYasuo Cosplay

Nationalitet:

Dansk

Hvor mange år har du cosplayet?

Siden sen 2007 (omkring 9 år).

Hvordan blev du introduceret til cosplay?

Første gang jeg hørte om cosplay var i 2005, men jeg blev introduceret til det på en meget negativ måde. Det var ikke før 2007, da en ven bad mig cosplaye sammen med hende, at jeg kiggede nærmere på det og forstod hvad det egentligt var. Siden da har min interesse bare vokset.

Hvad er din største bedrift som cosplayer?

At vokse som en person, vil jeg nok sige. Jeg har fået mange gode venskaber cosplay og jeg har haft mulighed for at bruge min kreativitet til så mange ting.

Efter din mening, hvad er det bedste ved cosplay?

At det lader dig nyde en hobby på den måde du bedst kan lide. Jeg kan lide at cosplay er så mange ting på én gang og at du kan vælge de dele du foretrækker. For mig handler cosplay om det sociale aspekt, men også den kreative del med at lave kostumerne og optræde. For andre kan det være noget andet, og det der dét jeg kan lide; det er ikke bare én ting og der er ikke bare én rigtig måde at være cosplayer på

Hvilket af dine kostumer er din favorit?

Jeg har et par favoritter. Jeg lavede et cosplay af en karakter ved navn Lalvan, som var en stor udfordring og hjalp mig med at blive bedre med worbla og maling. Jeg er meget stolt af slutresultatet. Ellers er jeg meget glad for en grøn kimono udgave jeg lavede af Benten, da det var et kostume jeg hældte sindsygt mange timer i, og jeg havde det vildt sjovt med at optræde, koblet med hvordan jeg bare elsker hans karakter/personlighed. Jeg har et par mere, men de er alle mine favoriter af lignende årsager som Benten

Har du et drømmekostume?

Ja – Jeg har et par stykker, hvoraf jeg allerede har lavet et par dem. Den der dog stadig er, som jeg ikke ved hvornår eller om jeg nogensinde vil får lavet, er Buzz Lightyear.

Hvad er dit bedste con-minde?

Der er for mange til at jeg kan give kun ét enkelt minde en decideret førsteplads. Jeg vil dog sige, at det gjorde en stor indflydelse på mig, da jeg for første gang deltog i Japan Expo i Frankrig og så ECG finalerne. Det inspirerede mig meget og fik mig til at ville forbedre mine egne evner.

Hvad ser du frem til ved Genki?

At have det sjovt, se nogle flotte forestillinger, og hænge ude med både gamle og nye venner.

Nogen afsluttende ord til vores gæster?

Jeg håber I alle vil nyde Genki – det ved jeg, at jeg vil 🙂